időjárás 6°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

Lakóháztűz Táborfalván

MNO
2003.06.27. 08:32

Kigyulladt egy lakóház tetőtere pénteken kora reggel Táborfalván. Az emeleti lakótér 40 %-a megsemmisült, a többi részét meg tudták menteni a tűzoltók – jelentette az OBJEKTÍV Hírügynökség.

A Kőrösi utcai ház lakói reggel háromnegyed 6-kor arra ébredtek, hogy lángol felettük a tető. A segélyhívásra a dabasi tűzoltók kettő és a lajosmizsei tűzoltók egy tűzoltógépjárművel vonultak a helyszínre. Akkorra a 120 négyzetméteres alapterületű, tetőtér-beépítéses ház tetőszerkezete már részben lángolt.

A tüzet alig egy óra alatt sikerült eloltani, az utómunkálatok azonban még legalább ennyi időt igénybe vettek. A ház tetőterének mintegy 40 %-a a lángok martalékává vált, a többit még meg tudták menteni a tűzoltók. A lángok az alsó lakószintre nem terjedtek át. A tűzvizsgáló vélelmezése alapján a tetőtérben keletkezett elektromos zárlat miatt gyulladhatott ki a ház. A kárérték jelentős.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.