időjárás 2°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

Megszökött három fogoly a győri fogdából

MNO
2003.07.15. 13:11

Megszökött három férfi egy rendőrségi fogdából Győrött kedden hajnalban, három és négy óra között Az őrizetesek egy falat kibontva szöktek meg. Kettőt időközben elfogtak, de a harmadik el tudott menekülni.

A HavariaPress értesülései szerint a szökevények egy vasrúddal bontották ki a falat, mintegy 40-szer 40 centiméteres területen, majd a tetőn át menekültek el. A szökevények egyikét, egy veszélyes lengyel bűnözőt a szlovák határ közelében, Vámosszabadi térségében fogták el. Az elfogott lengyelt, aki több fegyveres rablás miatt volt előzetesben, Sopronkőhidára szállították. Még reggel rendőrkézre került egy drogkereskedelemmel gyanúsított másik szökevény is, Győr belvárosában.

A harmadik férfinak azonban sikerült elmenekülnie, ő betörés, súlyos testi sértés és más bűncselekmények miatt került letartóztatásba. A vizsgálat eddigi adatai szerint a három őrizetes szökését emberi mulasztás tette lehetővé. A 40 éves szökevényt továbbra is nagy erőkkel keresik a megye rendőrei, határőrei és polgárőrei.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.