Rokfortos uborkasaláta
Hozzávalók: 1 nagy kígyóuborka, 2 közepes ecetes uborka, 2 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 25 dkg reszelt rokfortsajt, 2 dl tejföl, 1 dl majonéz, 3 evőkanál marinált pirospaprika, só, bors, kevés cukor.
A megtisztított vöröshagymát hajszálvékonyra felszeleteljük, és megsózzuk. A marinált pirospaprikát apró kockákra vágjuk. A megmosott uborkát héjastól lereszeljük az ecetes uborkával együtt. A majonézt összekeverjük a tejföllel, ízesítjük sóval, törött borssal, öszszezúzott fokhagymával, pici cukorral. Beleforgatjuk a rokfortot meg a többi hozzávalót. Szorosan lefedve néhány óráig jégbe hűtjük. Hideg sült vagy grillhúsok mellé adhatjuk.
Sonkás kovászos uborka
Hozzávalók: 4 közepes kovászos uborka, 20 dkg főtt füstölt hús, 2 kemény tojás, 1 piros paradicsompaprika, 2 dl tejföl, 1 dl majonéz, só, bors.
Hosszában kettévágjuk a meghámozott kovászos uborkákat. A magjukat kikaparjuk. A füstölt húst és a kemény tojást kétszer átdaráljuk, összekeverjük a kis kockákra vágott paradicsompaprikával. Megfűszerezzük, összekeverjük a majonéz és a tejföl keverékének felével, majd a maszszát púposan az uborkák üregébe töltjük. Ráöntjük a maradék keveréket, és lefedve behűtjük.

A TV2 csinibabája nem randizik akárkivel: „Csak olyan ember lesz mellettem, aki ezt szereti nézni”