időjárás 13°C Vencel 2022. szeptember 28.
logo

Fidesz: a kormány fontolja meg a Tilos további támogatását!

MNO
2003.12.30. 18:07

A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Kulturális Tagozatának Elnöke arra kéri Medgyessy Pétert, hogy felelős vezetőhöz méltóan emeljen szót és lépjen fel határozottan akkor, amikor a magyar médiában emberek kiirtásáról beszélnek. - Ilyen eset a Magyar Köztársaság történetében eddig még nem volt! - áll a tagozat közleményében.

Medgyessy Péter foglaljon szilárdan állást a Tilos Rádió uszító, és emberileg elfogadhatatlan műsoraival szemben, ahol trágár módon, rendre megsértik személyek, csoportok, vallási felekezetek méltóságát.

Nem megengedhető, hogy visszaélve a szólásszabadság adta lehetőségekkel, Demszky Gábor kedvenc rádiója viszályt szítson jóérzésű emberek, politikai csoportok, vagy vallási felekezetek között. Emberek bármely csoportjának kiirtására való felszólítás olyan probléma, amely a társadalomban tovább élhet, és újabb súlyos helyzeteket teremthet amennyiben az ország vezetői ezt, nem veszik komolyan.

Helyesnek tartja -e Medgyessy Péter, hogy a Tilos Rádió továbbra is állami támogatásban részesüljön? Fontosnak tartja -e a kormány, hogy az MSZP, és az SZDSZ kurátorai továbbra is szavazatukkal támogassák a rádió működését?

Kérjük a kormányt és a főpolgármestert, hogy fontolják meg, a továbbiakban is kívánják-e pénzzel vagy erkölcsileg támogatni egy olyan rádió működését, amely viszályt szít, és árkot ás a társadalom bizonyos csoportjai között
– írják.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.