időjárás 3°C Virág 2022. november 26.
logo

Fegyveres rablás a takarékszövetkezetben

MNO
2004.02.23. 17:05

Fegyverrel rabolták ki a takarékszövetkezetet Nagytarcsán - tudta meg a HavariaPress. Az egyelőre ismeretlen támadók - két, símaszkot viselő férfi - hétfőn délután, fél öt körül léptek be a Pest megyei település pénzintézetébe, majd fegyvert szegeztek az alkalmazottaknak, illetve az egyetlen bent lévő ügyfélnek.

A támadók bezárták a takarékszövetkezet hátsó részébe a két alkalmazottat, az ügyfelet pedig beterelték a mellékhelyiségbe, és őt is bezárták. Végül magukhoz vették az ügyféltérben lévő trezor bevételét, és elmenekültek a helyszínről.

A támadás során lövés nem dördült el, s a rablók a rács mögötti hátsó trezor tartalmát sem próbálták megszerezni. A rendőrséget az ügyfél értesítette a rablásról, miután kiszabadította magát a mosdóból, ám egyúttal bejelzett a riasztóberendezés is. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen módon, illetve merrefelé menekültek el a rablók a helyszínről, mivel a támadásnak az eddigi adatok szerint nem voltak szemtanúi. Egyelőre még az elrabolt összeg nagysága sem ismert.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.