MEH pályázaton nyert Kulcsár Péter vállalkozása

A GKM-hez tartozó kht. vezető cége egy MEH pályázaton nyert milliós megbízatást.

Kõrösi Annamária
2004. 05. 27. 7:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem áll fent az összeférhetetlenség személyemmel kapcsolatban”, nyilatkozta az MNO-nak Kulcsár Péter, az Ipargazdasági Kutató és Tanácsadó kft ügyvezetője. Mint azt tegnap megírtuk, a nyertes kft. ügyvezető igazgatója egyben a GKM által alapított Magyar Gazdaságelemző Intézet kht. ügyvezetője is. Kulcsár kisvállalkozása a Miniszterelnöki Hivatalhoz tartozó Központi Szolgáltatási Főigazgatóság által kiírt pályázaton egyetlen ajánlattevőként 69 millió forintos megbízást nyerhetett.

2003 márciusában Kulcsár Péter cége egyszer már nyertesként került ki egy GKM pályázaton, ám az ellenzék parlamenti interpellációban hívta fel a figyelmet az összeférhetetlenségre. Akkor az Ipargazdasági Kutató és Tanácsadó kft. szerződéskötése meghiúsult. Kulcsár most azt nyilatkozta, tavaly ő lépett vissza a szerződéskötéstől.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.