Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Vesztegetéssel gyanúsítják a fóti jegyzőt

Vesztegetés alapos gyanúja miatt indult eljárás a helyi jegyző ellen Fóton - tudta meg a HavariaPress.

MNO
2004. 07. 12. 10:38
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon a kisvárosi polgármesteri hivatal egyik dolgozójának feljelentése alapján indítottak nyomozást az ügyben vesztegetés gyanújával. A bejelentő elmondása szerint Fót jegyzője egy célfeladatért járó szokásos prémium összegét a duplájára emelte fel, azzal a céllal, hogy a célfeladatot ellátó dolgozók a szokásos összeget megkapják, a fennmaradó összeget azonban a feljelentő és a jegyző felezze meg egymás között. A rendőrség a pénz átadásának feltételezett idejére akciót szervezett, melynek során a jegyzőt saját irodájában elfogták, a nála talált bankjegyeket pedig lefoglalták. A jegyző a kihallgatása alkalmával tagadta a bűncselekmény elkövetését. Az ügyben a további vizsgálatokat a Pest megyei rendőrség vizsgálói folytatják le.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.