Ezt ették Blairék

A Grand Hotel Royal konyhája biztosította a „haladó baloldali” kormányfők tegnap esti munkavacsorájához a „hagyományőrző” menüt, amely némileg szerényebbnek bizonyult a söjtöri falatoknál.

Kis Ferenc
2004. 10. 14. 17:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Előételként sült libamájterrine-t szolgáltak fel, almakompóttal és sült hagymával, amit zellerkrémleves követett a menüsorban. A főétel borjújava volt, töltött zöldségekkel és aszúmártással. Desszertként magyar rétes-triót fogyasztottak a politikusok vaníliaszósszal, ezt követően pedig feketekávét.

Az italok között háromféle minőségi bort szolgáltak fel: 2003-as Mátraaljai Muscat Ottonelt, 2002-es Szekszárdi Merlot, valamint 4 puttonyos Tokaji aszút, az 1996-os évjáratból.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.