időjárás 5°C Miklós 2022. december 6.
logo

Leégett egy faipari üzem Balotaszálláson

MNO
2005.03.22. 18:39

Több mint 80 millió forintos kárt tett a tűz egy faipari üzem csarnokában Balotaszálláson, ahol kedden délután ütött ki tűz – értesült az Objektív Hírügynökség.

A tűzoltókat kedden délután 4 óra körül riasztották Balotaszállásra, ahol egy 750 négyzetméteres faipari üzemcsarnokban ütött ki tűz. A raklapok és egyszer használatos ládák gyártását végző üzemben a tűz idején nem folyt termelés. Amikor a kiskunhalasi és kiskőrösi tűzoltók a helyszínre érkeztek, az épület már teljes terjedelmében lángolt. Órákig dolgoztak a tűz megfékezésén. A lángokban senki sem sérült meg, de az anyagi kár jelentős, az első becslések alapján meghaladja a 80 millió forintot. Az üzemet a tulajdonos bérbe adta, a bérlőt azonban még nem sikerült előkeríteni, így azt sem tudni, hogy volt-e érvényes biztosítása. A tűz pontos okát még vizsgálják, elképzelhető, hogy az üzem elektromos zárlat miatt gyulladt ki, de az sem kizárt, hogy szándékos gyújtogatás történt.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.