időjárás 14°C Jusztina 2022. szeptember 26.
logo

Kísérleti jegyárusítás az UTE-DVSC mérkőzésre

MNO
2005.04.16. 15:56

Az ország 3700 totózójában lesz jegyelővétel az Újpest-DVSC bajnoki meccsre és a Törő-gálára. Magyarországon első ízben – kísérleti jelleggel – kerül sor országos elővételi jegyárusításra bajnoki labdarúgó mérkőzés előtt.

Az Újpest FC hivatalos honlapján olvasható hír szerint a Szerencsejáték Rt. 3700 totózójában április 15-től lehet beszerezni mindkét eseményre a belépőket.

Fontos tudnivaló, hogy a május 1-én, 11:30 órakor kezdődő Újpest-Debrecen bajnoki mérkőzés és a 15:00 órakor kezdődő Törő-gála egymástól független rendezvények, ezért azokra külön-külön kell belépőjegyet vásárolni.

Ezúton is felhívják a debreceni drukkerek figyelmét, hogy a vendégszurkolók kizárólag a fent említett elővételi jegyárusítás keretében vásárolhatják meg belépőiket, mivel a mérkőzés napján a Szusza Ferenc Stadionnál üzemelő három terminálnál csak a hazai szektorokba lesz árusítás – közölte az ujpestfc.hu.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.