Felfüggesztették az Orbán-bizottság tárgyalását

Felfüggesztette az Orbán család lakáscseréiről szóló részjelentés tárgyalását a volt miniszterelnök vagyonosodását vizsgáló parlamenti bizottság.

MNO
2005. 11. 09. 11:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A testület a mai ülésén úgy határozott, hogy megvárja, amíg beérkeznek az újabb dokumentumok a XII. kerületi jegyzőtől, illetve az illetékhivataltól Orbán Viktor és felesége lakásügyében. A testület ugyanis ezekből az iratokból szeretné megállapítani a volt miniszterelnök jelenlegi lakóhelyének, a Czinege utcai háznak az értékét. Az Orbán-bizottság mandátuma november 19-én jár le, de közvetlenül előtte, jövő hét szerdán ismét meghallgatják Orbán Viktort.

A még el nem fogadott részjelentés-tervezet szerint Orbán Viktor és felesége 1989-óta több lépésben egyre értékesebb ingatlanra cserélte lakását, rendszeresen nagy kedvezménnyel jutottak hozzá az új otthonhoz és így jelenleg egy 120-140 millió forint értékűre becsült, budai villában él a család. Mint ismeretes, a bizottság munkájában a fideszes delegáltak nem vesznek részt.

(hirtv.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.