Jegesy elismerte, hogy többször is találkozott Kulcsár Attilával

Többször is találkozott Kulcsár Attilával, mint a K&H Bank vezető tisztségviselőjével Jegesy András ügyvéd – ismerte el Lamperth Mónika belügyminiszter férje abban a személyiségi jogi perben, amit Répássy Róberttel szemben indított a Fővárosi Bíróságon.

MNO
2005. 11. 03. 18:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jegesy azzal vádolja a fideszes politikust, hogy összefüggésbe hozta személyét a milliárdos sikkasztással vádolt exbrókerrel, illetve egy sajtótájékoztatón a hozzájárulása nélkül közölt róla fotót.

Jegesy a bíróság kérdésére azt mondta, hogy volt olyan rendezvény, ahol ő és felesége is jelen volt Kulcsár Attilával együtt. Mint kiderült a helyszín az a képviselői klub volt, amit Gyurcsány Ferenc miniszterelnök cége, az Altus Rt. működtet Budapesten, a Szalay utca 4. szám alatt.

A tárgyalás jövő januárban folytatódik, Kulcsár Attila tanúkénti meghallgatásával.


(Forrás: hirtv.net)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.