Menesztették a lovi gazdasági vezetőjét

Váratlanul leváltották a lóversenyeket szervező állami cég egyik vezetőjét, Galambos Iván gazdálkodásért felelős ügyvezető igazgatót. Utódja Vajtó Lajos, akinek legfontosabb feladata a lóversenycég privatizációjának lebonyolítása lehet – olvasható a Népszabadságban.

MNO
2005. 12. 27. 8:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szakmai irányítást végző másik ügyvezető, Farkas Ferenc megőrizte posztját. Vajtó Lajos korábban az Állami Ifjúsági és Sporthivatal, majd az Országos Testnevelési és Sporthivatal sajtófőnökeként, illetve a Telesport főszerkesztő-helyetteseként dolgozott, de volt vezetője a Magyar Sportmarketing Kft.-nek is.

A lap szerint könnyen elképzelhető, hogy az alagi 50 hektáros téli pálya eladása körüli problémák vezettek Galambos távozásához, a 760 milliós eladási árat ugyanis többen kevesellték. A hazai lóversenyszervezés privatizációja előkészítés alatt áll, a befektetés iránt Bernard Schreier angol üzletember, egy francia-svájci, illetve egy magyar befektetőcsoport is érdeklődik.
(napi.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.