Következő mérkőzések
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Felfüggesztették a vagyonnyilatkozati eljárást Orbán ellen

Az Országgyűlés mentelmi bizottságának szocialista elnöke felfüggesztette az Orbán Viktor elleni vagyonnyilatkozati eljárást.

MNO
2006. 01. 19. 9:16
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Géczi József Alajos döntését azzal magyarázta, hogy január 31-ig az összes parlamenti képviselőnek be kell nyújtania vagyonnyilatkozatát, és a Fidesz elnöke már jelezte, hogy a Cinege úti háza felújítási és bővítési munkálatainak eredményét is tartalmazni fogja új vagyonnyilatkozata.

Ismert, a mentelmi bizottság elnöke január 10-én levelet írt Orbán Viktornak, amelyben kérte a volt kormányfőt vagyonnyilatkozatának kiegészítésére, indoklása szerint azért, mert ellentmondás merült fel a Fidesz elnökének korábbi nyilatkozata és Cinege utcai lakóházának felújítási költségei között.

(Forrás: Magyar Rádió)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.