Gyanús összefonódások a csepeli szennyvíztisztító PR-tendere körül

Gyanús személyi összefonódásokat, politikai megbízást gyanít a fővárosi Fidesz a csepeli szennyvíztisztító hónapok óta húzódó PR-tendere ügyében indult közbeszerzési eljárásnál. A döntőbizottság által megbízott kommunikációs szakértő, illetve az érintett cégek cáfolják az ellenzék feltételezéseit, a kifogásolt pályázatról egy hét múlva várható döntés.

Magyar Nemzet
2006. 01. 04. 23:02
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mind erőteljesebb annak a gyanúja, hogy a fővárosi közbeszerzési bizottság MSZP– SZDSZ-es többsége tavaly nyáron politikai alapon döntött a csepeli szennyvíztisztító 120 milliárd forintos beruházásának PR-tenderéről – jelentette ki tegnap Deák András (Fidesz–MKDSZ), a bizottság elnöke. Hozzátette: a mintegy 550 ezer eurós megbízást az a Café PR-konzorcium nyerte, amely az ellenzék szerint az MSZP-hez közel állónak mondott társaságokhoz köthető.

Továbbiak a Magyar Nemzet január 5-i számában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.