Norvég ételspecialitásokat vizsgálnak

MNO
2006. 01. 06. 7:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy új uniós irányelv miatt alapos egészségügyi vizsgálatnak kell alávetni az olyan norvég specialitásokat, mint a füstölt bárányborda vagy a szárított hal. Ha lehetséges kapcsolatot mutatnak ki a füstölt élelmiszerek és a rákos betegségek között, akár ki is tilthatják az ilyen termékeket az unióból. (Aftenposten/vg.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.