Csoki csukamájolajból – Egészséges erotika

Csukamájolaj alapú csokoládét fejlesztett ki egy amerikai cég kétéves megfeszített kutatómunka eredményeként.

MNO
2006. 06. 12. 13:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az újdonsággal a Botticelli nevű cég rukkolt elő, amely az egészséges nassolnivalóval próbálja lekörözni a vetélytársakat. A termékfejlesztés során a legnagyobb nehézséget a csukamájolaj étvágygerjesztőnek nem nevezhető ízének és szagának a semlegesítése okozta. A kétéves munka azonban meghozta gyümölcsét, az egészséges csokoládé amellett, hogy igen finom, javítja a látást, erősíti a csontokat, ráadásul jótékonyan hat a szív- és érrendszerre.

A csukamájolaj alapú csokoládé néhány héten belül világszerte kapható lesz, tovább színesítve az évi 100 milliárd dolláros forgalmú piac kínálatát.

Forrás: transindex.ro, Nappal.hu

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.