időjárás 7°C Brúnó , Renáta 2022. október 6.
logo

Karácsony beismerte, szemétkáosz fenyeget Budapesten

FTC: jótékonysági mérkőzés a Szögi-család megsegítésére

MNO
2006.10.22. 09:27

Az elvi megállapodás már megszületett, így nagy valószínűséggel Tiszavasváriban is pályára lép – október 31-én – a Ferencváros labdarúgócsapata, hogy jótékonysági mérkőzéssel, illetve annak bevételével támogassa az Olaszliszkán vasárnap halálra vert tanár családját.

A terv szerint a fővárosi alakulat a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei válogatottal játszana, a vendéglátó együttesben a megyei első osztályban szereplő játékosok futballoznának.

Az FTC szerdán állt elő azzal a javaslattal, hogy jótékonysági mérkőzéssel segítené a meglincselt tanár hozzátartozóit. Akkor jelezte, hogy akár a nagy ellenfél Újpesttel is játszana. Utóbbi csütörtökön reagált, közölve, elfogadja a meghívást. Az érintettek abban állapodtak meg, hogy amennyiben a két klub a Magyar Kupa következő körében egymás ellen mérkőzik, akkor a kupameccs bevételének meghatározott részét fordítják a nemes célra, ha az MK-ban nem találkoznak, a két együttes az idén barátságos mérkőzést vív egymással, és a jótékonysági meccs teljes bevételét kaphatja meg az elhunyt családja.
(foci24.com)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.