időjárás 17°C Vencel 2022. szeptember 28.
logo

Fábry Sándor vezet a bajnokságban

MNO
2007.03.26. 13:09

Fábry Sándor, aki közel másfél éve az ügető szerelmese, szombat este fantasztikus győzelmet aratott Hexe Sörn kocsijában. A showman ezzel átvette a vezetést az amatőr bajnokságért folyó küzdelemben.

Ezzel már idei harmadik győzelmét zsebelhette be a showman, amellyel egyébként átvette az összetettbeli vezetést is az amatőr bajnokságban.

Az Esti Showder házigazdája elmondta, hogy hihetetlenül boldog, amiért vezetheti a versenyt az amatőr ügető bajnoki címért folytatott harcban. „Az egész dolog kilencven százalékban a lovon múlik, én voltam a legjobban meglepve, hogy sikerült elérnem ezt a győzelmet” – mesélte.

Kérdésünkre elmondta: egyik nagy álma válna valóra, ha az idény végén őt koronáznák a bajnokság új királyává. „Még nagyon hosszú az esztendő, de ha sikerülne nyernem, az azért már megmutatná, hogy van némi tehetségem ehhez a sporthoz.”

Amennyiben össze tud gyűjteni tizenöt nagydíjgyőzelmet, akár még a profi hajtók között is kipróbálhatja magát. „Nem hiszem, hogy tudnék annyi pluszt adni a lovak teljesítményéhez, amellyel ott is babér teremne nekem, de itt, az amatőrök között, ha az ember nem rontja el nagyon, akkor máris van esélye a győzelemre” – utalt ezzel saját esélyeire.

(STOP)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.