A Fideszt bírálja a megvert újságíró

Nem szeretném, ha politikai pártok felcsimpaszkodnának az ügyre, a személyes tragédiámra, már csak azért sem, mert az MDF-nek és a Fidesznek jelentős szerepe van abban, hogy a Pallag László-féle olajbizottság munkáját ellehetetlenítették &#8211; olvasható a brutálisan bántalmazott Kármán Irén a Népszabadság internetes oldalán vezetett blogjában, amelyet az újságíró a kórházi ágyán fekve diktált.<br><a href="http://www.mno.hu/index.mno?cikk=417381&rvt=89" target = "_blank">&#8226; Brutális verés: a BRFK befejezte Kármán Irén kihallgatását <br/></a><br>

MNO
2007. 06. 25. 9:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem adták meg a segítséget ahhoz, hogy a bizottság kiderítse, milyen kapcsolatrendszer állt a rendszerváltás utáni legnagyobb bűncselekmény-sorozat mögött. Kifejezetten álszent a Fidesz magatartása, és meg kellene nézni azt is, hogy az MDF milyen politikát folytatott annak idején – írta.

Elég csak a fűtőolaj és dízelolaj ártámogatása közti különbségre gondolni, ami lehetővé tette az olajjal való visszaélést. Annak ellenére tette ezt az MDF-kormány, hogy – amint a filmemből kiderül – Bod Péter Ákosnak (akkori ipari miniszter) felhívták a figyelmét annak idején arra, hogy nem jó, ha távolítják egymástól a kétféle olaj árrését – olvasható a blogban.

Tehát eleve álszentnek tartom, hogy amikor napirendre kerül ez a korrupció, akkor a velejéig korrupt pártok jelentkeznek be elsőnek az ország megmentésére – írta.

MTI

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.