GKM: buli, haverok, szerződések

A gazdasági minisztérium többszöri kérésünkre betekintést engedett a 2005 és 2007 között kötött ötmillió forint alatti szerződések tartalmába. A munkák színvonalát nem minden esetben lehet ellenőrizni. Arról sem győződhettünk meg egyes szerződések vonatkozásában, hogy valós munkavégzésért járt-e a milliós javadalmazás. A megbízások közül a leggyakoribb a kommunikációs tanácsadás volt.

Magyar Nemzet
2007. 08. 23. 22:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Betekintést nyert a Magyar Nemzet a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) 21 darab, ötmillió forintot el nem érő szerződésébe. Ugyanezeket a dokumentumokat nézhette át Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője is a napokban. Ezek a szerződések 2005 után köttettek, s természetesen nem csak 21 darab létezik belőlük, ám egyelőre ezeknek a tartalmát hozta nyilvánosságra a fideszes politikus kérése alapján a gazdasági tárca. Hardy Mihály Tesco-szóvivő, egykori televíziós újságíró cégét, a Hard News Bt.-t 1,8 millió forintért bízta meg a GKM „médiaképzésre”.

Pál Gábor

(Részletek a Magyar Nemzet augusztus 24-i számában)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.