Zuschlag újabb ügye: nem fizettek a csapatépítésért

Elfelejtett fizetni Zuschlag János volt MSZP-s képviselő egyesülete a Békés Megyei Gyermek- és Ifjúsági Közalapítványnak egy, az alapítvány táborában tartott rendezvényük után. A megyei polgári oldal szerint nem ez volt az egyetlen eset, amikor az elmúlt években baloldali pártcélokat segített a közalapítvány. Gyanúsnak tartják azt is, hogy éppen a választási kampány idején emelkedtek meg drasztikusan a megye által fenntartott szervezet telefonszámlái. A helyi MSZP szerint nem kifogásolható az alapítvány korábbi vezetőinek munkája.

Magyar Nemzet
2007. 08. 29. 22:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sok rendezvényüket tartották a fiatal baloldaliak 2006 októberéig a Békés Megyei Gyermek- és Ifjúsági Közalapítvány által fenntartott dobozi (szanazugi) üdülőtáborban. Országosan ismert politikusok adtak elő különféle témákat a baloldali fiataloknak. A programokról szóló beszámolók a szocialista párt honlapján sokáig láthatók voltak. A dobozi rendezvénnyel kapcsolatban 163 678 forint költség merült fel. A számlát egy bizonyos XXI. Századi Kulturális Egyesület nevére állították ki, ám a befizetés a mai napig nem történt meg. Az egyesület a botrányos akcióiról elhíresült Zuschlag János érdekeltségébe tartozik. Ismeretes: a Zuschlag által felügyelt szervezetek ügyében nyomozást folytat a rendőrség a támogatások szabálytalan felhasználása miatt.

V. Fehér József

(Részletek a Magyar Nemzet augusztus 30-i számában)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.