Zuschlag újpalotai ingatlanbotránya

Zuschlag János MSZP-s országgyűlési képviselőként már 1999-ben megalapozta magának „a nyugodt munkafeltételeket”. Ez derült ki azokból a lapunk birtokába került dokumentumokból, amelyek alapján a szocialista politikus előbb – pályázaton kívül, méltányosságból – megkapta egy 78 négyzetméteres fővárosi, XV. kerületi önkormányzati lakás bérleti jogát, amelyről később lemondott édesanyja javára, aki alig egy év múlva a forgalmi érték 80 százalékáért, közel 3,6 millió forintért megvehette azt.

Magyar Nemzet
2007. 11. 14. 7:19
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Zuschlag már kezdőként is befolyásos kapcsolatokkal rendelkezett, hiszen jelenlegi gyanúsított-társa, Marsovszky Balázs, a Fiatal Baloldal volt budapesti elnökének édesanyja a lakásügyben döntő XV. kerületi önkormányzat tulajdonosi, vagyonkezelési és vállalkozási bizottságának tagja volt. Marsovszky Györgyné jelenleg is helyi önkormányzati képviselő, és az mszp.hu párthonlapra feltett életrajza szerint az elmúlt években sokat tett a civil, nonprofit szervezetek, közalapítványok megalakításáért, „önkormányzati használatáért”.

Ismeretes: Zuschlagot, az MSZP korábbi Bács-Kiskun megyei ügyvezető elnökét és társait jelentős kárt okozó, folytatólagosan, üzletszerűen, bűnszervezetben elkövetett csalással gyanúsítják.

Szabó Zsolt

(Részletek a Magyar Nemzet november 14-i számában)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.