Hétköznapi korrupció Soltvadkerten

Őrizetbe vette a rendőrség a soltvadkerti Polgármesteri Hivatal egyik alkalmazottját, aki a gyanú szerint pénzt kért egy építési engedély kiadásának meggyorsításáért - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Bács-Kiskun Megyei RFK sajtószolgálatától.

MNO
2008. 01. 04. 9:39
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya a korábban ellene hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntett gyanúja miatt elrendelt nyomozás kapcsán őrizetbe vett egy 54 éves kiskunhalasi férfit, aki egy soltvadkerti ingatlan építési engedély kiadásának meggyorsításához 100 000 Ft összeg megfizetését kérte az építtetőtől, amelyet csütörtökön délelőtt a soltvadkerti Polgármesteri Hivatalban lévő irodájában át is vett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.