Kocsizó Karsai: hivatali visszaélés ügyében nyomoznak

<p>Hivatali visszaélés gyanújával nyomozás indult a Központi Nyomozó Főügyészségen Karsai József MSZP-s országgyűlési képviselő, Battonya polgármestere gépkocsihasználatának ügyében – értesült a Magyar Nemzet. Lapunk megkereste az ügyben Karsai József kormánypárti honatyát de mindkét telefonkészüléke ki volt kapcsolva.</p>

MNO
2008. 01. 28. 11:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ügyészséghez egy magánszemély tett feljelentést tavaly azzal, hogy a polgármester az önkormányzat szolgálati gépkocsiját magáncélra, illetve országgyűlési képviselői feladatai ellátásra is használja – mondta Fazekas Géza a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

Több forrásunk elárulta, hogy a szocialista politikusnak 2006 őszén, rögtön az első battonyai képviselő-testületi ülésen megszavaztak egy Volkswagen Passat személygépkocsit, hogy ha majd elnyeri a Battonyai Kistérség elnöki tisztségét, akkor legyen mivel reprezentálnia. Azóta a településen Karsai mindenhová a szolgálati autójával jár, csak elvétve látják a saját terepjárójával, ezért fordult valaki az ügyészséghez. Lapunk úgy tudja, Karsai József azért nem érhető el, mert családjával együtt jelenleg külföldön tartózkodik.

(MTI, Magyar Nemzet)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.