Megvette volna a rendőrök vizeletét

<p>Megpróbálta megvesztegetni a rendőröket a részeg sofőr, hogy ne vigyék be vérvételre, és még az intézkedő járőrök vizeletére is megalkudott volna.</p>

MNO
2008. 03. 15. 9:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vesztegetés miatt ítélt el a Somogy Megyei Bíróság egy harmincéves csátaljai férfit. A férfit Kadarkúton igazoltatták a rendőrök egy közúti ellenőrzés során. Szemmel láthatóan ittasan ült a volán mögött. El is ismerte, hogy ivott, ám a szondába nem volt hajlandó belefújni. A rendőrök előállították vér- és vizeletminta-vételre.

Útközben a férfi fejenként húszezer forintot ajánlott nekik, ha nem folytatják le az eljárást. Aztán arról érdeklődött: mennyit érne meg az a két rendőrnek, ha a saját vizeletüket adnák le mintavételkor. A férfit végül hivatali vesztegetés miatt jogerősen másfél évi, három év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre és százezer forint pénzmellékbüntetésre ítélte a bíróság.

(sonline.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.