Pénzt ajánlott a részeg sofőr

Egy ittas férfi céges kisteherautóval kocsikázott Zsadány határában, majd becsúszott a vízelvezető árokba. Bűnlajstromát azzal tetézte, hogy megpróbálta megvesztegetni a rendőröket.

MNO
2008. 03. 15. 9:37
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A biharugrai határrendészeti kirendeltség rendőreit egy Zsadány határában történt balesethez hívták ki pénteken éjjel tizenegy órakor.

A megjelölt helyszínen a vízelvező árokba csúszva egy Mercedes típusú kisteherautót találtak, melyben egy 36 éves férfi ült, aki láthatóan ittas volt. A sofőr a rendőri intézkedéstől való eltekintésért pénzt ajánlott fel a járőröknek, akik ezt határozottan visszautasították.

A további ellenőrzéskor kiderült: a férfi az esti italozást követően kocsikázni indult munkahelye kisteherautójával, amire nem is rendelkezett jogosítvánnyal. A férfi ellen vesztegetés és járművezetés ittas, bódult állapotban bűntett miatt indult eljárás.

(beol.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.