Rendkívüli értekezlet az SZDSZ-nél – hova küldik Kóka Jánost?

Rendkívüli ügyvivői értekezleten tárgyalnak ma a szabad demokraták a tavalyi elnökválasztási csalásról készült jelentésről. Úgy tudni, az SZDSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke, Jüttner Csaba vezette vizsgálat eredményétől függetlenül Fodor Gábor támogatói arra készülnek, hogy felelősségre vonják Kóka Jánost.

MNO
2008. 03. 14. 5:44
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vizsgálat eredményét valószínűleg nyilvánosságra hozzák. Kóka korábban azt mondta, erős a gyanú, hogy szabálytalanságok történtek a tavalyi tisztújító közgyűlésen, és ha szükséges, ő készen áll az újabb megmérettetésre. A párt továbbra is megosztott abban a kérdésben, hogy szükség van-e új elnökválasztásra, vagyis rendkívüli tisztújító közgyűlés összehívására.

(MR)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.