Becali továbbra is tagad

Cáfolja George Becali, a Steaua labdarúgócsapat tulajdonosa, hogy a Kolozsvárra küldött 1,4 millió eurónyi készpénzt az U játékosainak szánta volna. Az összegből telket akart vásárolni, állította az üzletember-politikus a Realitatea TV csütörtöki műsorában.

MNO
2008. 05. 09. 12:07
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elmondása szerint pártja, a Új Generáció(PNG) egyik tagjától április 7-én egy 300 hektáros terület megvásárlására kapott ajánlatot. Az előleg kifizetésének határideje csütörtökön, a CFR-U meccs után egy nappal járt le, ezért küldte embereivel Kolozsvárra a pénzt a mérkőzés napján; a 20-30 millió eurós telek teljes árát a hivatalos iratok rendezése után fizette volna ki – mondta Becali.

Szerdán, a CFR-U mérkőzés napján, Kolozsvár egyik külvárosi vendéglőjében az üzletemberhez közel álló öt személyt azért kísértek be a korrupcióellenes ügyészség (DNA) kolozsvári székhelyére, mert egy 1,4 millió készpénzt tartalmazó aktatáska volt náluk. A DNA gyanítja, hogy a pénz az U játékosainak volt szánva.

(transindex.ro)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.