időjárás 14°C Zalán 2023. március 30.
logo

Kést szorított a nyakához

MNO
2008.05.29. 10:24

A 25 éves dorogi férfi éjszaka támadott a 27 éves esztergomi áldozatára. Az akkor még ismeretlen férfi hátulról kapta el a sértettet, majd a nyakához szorított egy kést.

Pénzt követelt, de hiába, a sértettnél ugyanis egy fillér sem volt. Ekkor a bankkártyáját akarta megszerezni, de azt sem tartotta magánál, a lakásában hagyta. A rabló mindenáron pénzt akart, ezért a sértettel bement annak lakásába, ahol a földre ültette, majd kezeit megkötözte. Ezt követően a támadó több alkalommal, ököllel arcon ütötte az áldozatot, mire elmondta, hol találja meg bankkártyáját, és hogyan tud azzal pénzt felvenni.

A rabló elmenekült, a sértett pedig, amint kiszabadította magát, értesítette az Esztergomi Rendőrkapitányságot. A rendőrök azonnal a tettes felkutatására indultak, és kérték a dorogi kollégák segítségét is. A gyanúsítottat végül a dorogi rendőrök találták meg egy bankautomata közelében, a bokrok között bujkálva. Ruházata átvizsgálásakor megtalálták nála a sértett bankkártyáját és egy kést is.

(kemma.hu)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.