Három napig kóstolhatjuk a pálinkát

Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg a budapesti Városháza Parkban november 7-9. között a Céhes Pálinka- és Kultúrfesztivált, ahol 16 meghatározó pálinkagyártó és a Pannon Bormíves Céh kínálja legkiválóbb termékeit a közönségnek. A helyszínen szakemberektől tanulhatnak a látogatók.

MNO
2008. 11. 07. 8:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindenki megtudhatja, hogyan kell illatokat értékelni és kóstolni a pálinkát, illetve a pálinkaversenyeken milyen szempontok alapján bírálnak a szakértők: mi a különbség a pálinka és a párlat között; van-e olyan, hogy mézes pálinka; mit jelent az, hogy kisüsti pálinka; mi az a törköly?

A hungaricumokon kívül lesz hurka, kolbász, mangalica, kenyérlángos, sajt, különleges pálinkával készült ételek és kellemes meleg. Persze az önfeledt szórakozás sem marad el a fesztiválon, hiszen számos fellépővel várják az érdeklődőket persze a finom pálinkák, borok és ízletes ételek mellett.

Az esemény kiváló alkalom arra, hogy számos ember megforduljon a főváros ezen kiemelt pontján, új élményt szerezzen, tudjon meg többet a pálinkáról és annak fogyasztási kultúrájáról, színvonalasan szórakozzon, találkozzon rég nem látott barátokkal, ismerősökkel, elvigye messzire a rendezvény hírét és azt megossza másokkal.

(Piac és Profit)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.