Szalainé nem adja vissza százmilliós végkielégítését

Hétfőn távozik a BKV-tól Szalainé Szilágyi Eleonóra, posztjára pályázatot ír ki a vállalat. Szalainé megerősítette: nem ajánlotta fel a végkielégítés visszafizetését. Horribilis összegről, közel 100 millió forintról van szó. <br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/651802"><strong>• Százmilliós végkielégítés: Hagyó Erdélyből indított vizsgálatot</strong></a> <br /><a href="http://mno.hu/portal/651714"><strong>• Végkielégítés után továbbra is dolgozik a BKV-vezető</strong></a>

MNO
2009. 07. 27. 10:26
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábbi közös megegyezés módosításával hétfőn távozik a BKV-tól Szalainé Szilágyi Eleonóra humánpolitikai igazgató. A megüresedett posztra a társaság vezérigazgatójának, Kocsis Istvánnak a döntése alapján a BKV Zrt. pályázatot ír ki – közölte a BKV.

A volt vezető megerősítette, hogy a közötte és a vezérigazgató között lezajlott egyeztetéskor a korábban felröppent sajtóértesülésekkel ellentétben nem ajánlotta fel a már megkapott végkielégítés visszafizetését. A távozó igazgatót semmiféle járandóság, így céges autója sem illeti meg. Szalainé feladatait ideiglenesen Sziebert György jogi igazgató veszi át – írta közleményében a BKV.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.