időjárás 24°C Emese, Sarolta 2022. július 5.
logo

Az éjféli misén dulakodott

MNO
2010.06.11. 14:06

Öt hónapja bújkált a hatóság elől az a 22 éves dorogi férfi, akit négy hatóság is keresett. Legutóbb éppen a karácsonyi, dorogi éjféli misét zavarta meg kiabálással és verekedéssel.

Négy hatóság is kereste azt a 22 éves dorogi férfit, akit pénteken reggel fogtak el a dorogi rendőrök. A Komárom-Esztergom Megyei Bíróság két elfogatóparancsot bocsátott ki ellene, mert nem kezdte meg jogerős börtönbüntetését. De kereste őt a Budakörnyéki Bíróság is jármű önkényes elvétele miatt.

A Dorogi Rendőrkapitányság is kiadta ellene a körözést egy tavaly karácsonyi balhé miatt. December 25-én barátaival az éjféli misére igyekezett. Miután az atya végzet az istentisztelettel, a férfi többed magával szóváltásba keveredett egy másik csoporttal, melynek a templomba nem illő szitkozódás és verekedés lett a vége. Viselkedésüket az atya is szóvá tette, ő volt az, aki kitessékelte őket a templomból.

A férfi bujkálásának a dorogi nyomozók vetettek véget. Megtudták, hogy hazament, ezért felkeresték őt. A lakásba akadály nélkül jutottak be, végül ott egy mellékhelyiségből kialakított búvóhelyen találták meg a toplistás bűnözőt.

(kemma.hu)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.