Kigyulladt a vonat Tárnok és Martonvásár között

Kigyulladt egy gyorsvonat mozdonya péntek délelőtt, a szerelvény Szombathelyre tartott – közölte a Mávinform az MTI-vel.

MNO
2010. 07. 16. 11:11
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mozdony a Budapest–Székesfehérvár-vasútvonalon, Tárnok és Martonvásár között gyulladt ki eddig ismeretlen okból. A tűzoltók már eloltották a tüzet. A szerelvényt egy másik mozdony viszi majd tovább mintegy kétórás késéssel. A vonaton rekedt utasoknak a MÁV-Start Zrt. ivóvizet vitetett egy másik személyvonattal – írta Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese.

A tűz oltása során a másik vágányon is leállították a vonatközlekedést, hogy a felsővezetékből kikapcsolhassák az áramot. Az ezen a vonalon közlekedő szerelvények utasai húsz-huszonöt perc késésre számíthatnak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.