Sukoró: Gyurcsányt terhelő dokumentumokat ad át Budai + Videó

Dokumentumok bizonyítják, hogy a sukorói telekcsereügylet kifejezett politikai utasításra történt – jelentette ki a köztelevízió esti műsorában Budai Gyula.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/719231"><strong>• Újabb dokumentumok bizonyíthatják Gyurcsány felelősségét</strong></a> <br /><a href="http://www.mno.hu/portal/719231"><strong>• Sukoró-per: Joav Blum nem is érti, mért került az eljárásba</strong></a>

MNO
2010. 07. 07. 8:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a Hír Televízió felvételét!


A miniszterelnöki megbízott közölte: olyan újabb iratok kerültek a birtokába, amelyek azt igazolják, hogy nem kizárólag Tátrai Miklós, a vagyonkezelő volt vezérigazgatójának felelőssége áll fenn, hanem az ügy szálai Veres János volt pénzügyminiszterhez, illetve Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon volt kormányfőig vezetnek.

A kormánypárti politikus szerint Tátrai Miklós, a vagyonkezelő volt vezérigazgatója a bábolnai ménesbirtok után rövidesen ebben az ügyben is gyanúsított lehet.

Budai Gyula a hozzá került újabb iratokat a napokban adja át a Központi Nyomozó Főügyészségnek. A nyomozó hatóságok szerint a telekcsereügylettel 1,3 milliárd forintos kár érhette a magyar államot, a Központi Nyomozó Főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával nyomoz az ügyben.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.