Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Temesvári mesteredző lett

Mesteredzői címet kapott Temesvári Miklós, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) edzőbizottságának elnöke. Előtte tíz évig egyetlen hazai labdarúgóedző sem kapta meg ezt az elismerést.

MNO
2010. 07. 12. 15:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A múlt héten a Magyar Edzők Társaságának elnöke, Ormai László adta át a mesteredzői oklevelet, az ünnepélyes eseményen jelen volt Molnár Zoltán, a MOB főtitkára és Szekeres Pál helyettes államtitkár is.

Temesvári méltán nevezhető a magyar labdarúgás utazó nagykövetének. A szakember itthon a Diósgyőri VTK-nál, a Nyíregyháza Spartacusnál, az Újpesti Dózsánál, a Tatabányánál dolgozott, és számos külföldi munkáját is eredményesen végezte: szövetségi kapitány volt a Maldív-szigeteken, megfordult az al-Naszr (kuvaiti), az Orchid SC (maldív-szigeteki), az al-Hilal, az al-Merreik (szudáni) és az FK Tirana (albán) együttesénél is.

1977-től a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) instruktoraként dolgozott, több kontinensen oktatta az edzőket a labdarúgás alapjaira. 2006-ban került a magyar labdarúgás legmagasabb szintű szakmai szervezete, az MLSZ edzőbizottsága élére, e tisztségében jelenleg is aktívan dolgozik.

(mlsz.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.