Duplán, jéggel? – cukorbeteg vizeletéből főzött whiskey-t

Egy brit művész újfajta whiskyt alkotott. James Gilpin cukorbeteg nagyanyja vizeletét égette ki szesszé, annak ugyanis elég magas a cukortartalma. Először átszűrte, hozzáadta a gabonát, majd a vizet.

MNO
2010. 09. 01. 15:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nagymamán kívül több cukorbeteg is hozzájárult a Gilpin Family Whiskey gyártásához. Köszönetként minden egyes üveg viseli az adományozó nevét. A művész ezzel a meghökkentő projekttel próbálja felhívni a figyelmet a cukorbetegségben szenvedőkre. Nem tervezi piacra dobni alkotását, aki viszont szívesen megkóstolná az egyedi remekművet, megteheti azt a következő hónapban az úriember londoni stúdiójában.

(bumm.sk)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.