A siker azért különleges, mert a Szilváshús Kft. azon ritka húskészítmény előállítók közé tartozik, akik kizárólag hazai hústerméket dolgoznak fel, mangalicát törzskönyvezett mangalica őstermelők tenyészetéből, vadhúsokat hazai vadtársaságoktól vásárolnak és saját vadnyúzó üzemükben dolgoznak fel. És ami a lényeg: a tartósításhoz a fűszerek mellett csak sót használnak és a hagyományos füstölést alkalmazzák. Mindemellett olyan márkaboltot nyitottak Budapesten, ahol saját termékeik mellett kizárólag Kiváló Magyar Élelmiszer-díjat elnyert termékeket árusítanak.
Hivatalos: Duplájára nő az ingyenes készpénzfelvétel összeghatára februártól















Szóljon hozzá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!