23 percen belül háromszor érték gyorshajtáson

Háromszor ért gyorshajtáson 23 percen belül a rendőrség Németországban egy férfit, amit gyakorisági rekordként „értékeltek”.

MNO
2011. 04. 20. 12:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 23 éves férfi Lübeck városában autózott és 87-tel hajtott olyan területen, amelyen az óránkénti 50 kilométeres sebesség a megengedett maximális tempó. A rendőrség megállította, felírta az adatait, figyelmeztette, majd elengedte. 8 perc múlva egy útszéli kamera érte gyorshajtáson az ifjút, aki akkor már csak 67-tel ment. Ezek után negyedórán át nem volt baj vele – legalábbis dokumentáltan –, mígnem ismét beleszaladt egy sebességméricskélő rendőrbe. Neki kedélyesen még integetett is.

A rendőrség „rekordméltató” sajtóközleményében ez áll: „A férfi, úgy tűnik, nemigen ragaszkodik jogosítványához, februárban egy hónapra már meg kellett válnia tőle, ugyancsak gyorshajtás miatt.”

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.