Csapdákkal és vasvillával felszerelkezve várta a kommandósokat

Vasvillával támadt a kommandósokra egy agresszív férfi Pécsett péntek hajnalban. A hatvanhat éves férfinak pszichiátriára kellett volna mennie, de ő nem akart. <br />

MNO
2011. 04. 22. 14:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Először a mentők és a járőrök együtt próbálták bevinni, aztán úgy döntöttek, hogy hívják a speciális egységet. A férfi időközben a padlásán csapdákat, drótokat állított fel, és vasvillával a kezében várt a sötétben. Többször mondták neki, hogy jöjjön elő, de nem tette, végül elfogyott a türelme, és támadásába lendült. Az egyik kommandós kitért a támadás elől, puszta kézzel megragadta a vasvilla végét, kicsavarta a kezéből, és leteperte. A férfi ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás, jelenleg orvosi megfigyelés alatt tartják.

(police.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.