„Drasztikusnak és irtóztatónak” tartják a fotókat

A korábbi döntéssel ellentétben mégis láthatja a Los Angeles-i esküdtszék Conrad Murray orvos perében a Michael Jackson boncolásáról készült felvételeket.

MNO
2011. 04. 22. 9:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ügyet tárgyaló Michael Pastor bíró csütörtökön határozott úgy, hogy a védelem kérését elutasítva mégis bemutathatók lesznek a képek a május 9-én folytatódó ügyben. Murray ügyvédei „drasztikusnak és irtóztatónak” tartják a fotókat, a bíró szerint viszont nincs szó erről.

Pastor döntése értelmében a 2009 júniusában elhunyt popcsillag utolsó koncertpróbáinak képkockáit is levetíthetik. Az ügyészség álláspontja szerint a felvételek bizonyítják, hogy Jackson jó egészségben volt, mielőtt gyógyszer-túladagolásban meghalt. A védelem viszont úgy véli, hogy az énekes kimerült és fáradt, adósságai miatt pedig kétségbeesett volt, ezért elképzelhető, hogy ő maga is extra adagot vett be a Propofol nevű altatószerből – következésképpen nem Murray kezelése okozta halálát.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.