Egy új világ várja őket

Mintegy 540 millió forintos fürdőfejlesztés valósult meg a lenti gyógyfürdőben, a beruházáshoz 131 millió forint uniós támogatást nyert a Gyógyfürdő Kft., míg a fennmaradó összeget önerőből, valamint hitelfelvételből fedezték – írta pénteki számában a Zalai Hírlap.

MNO
2011. 04. 22. 7:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A beruházással és a szolgáltatások bővítésével a vendégszám növelését és a szezonalítás csökkentését kívánják elérni. Korábban a kisgyermekeknek csak a május elejétől szeptember végéig tartó nyári szezonban, a szabadtéri részen volt lehetőségük a fürdőzésre. A jövőben azonban a folyamatosan nyitva tartó fedett fürdő is képes lesz minden korosztályt kiszolgálni – nyilatkozta a lapnak Csuka Zoltán marketingvezető.

Közel ezer négyzetméterrel bővítették a fedett részt, így a 3,5 ezer négyzetméteres, felújított fürdőben egész éven át öt medence üzemel. Gyermekmedencét, önálló szaunablokkot és egy 630 négyzetméteres elkülönített pihenőteret alakítottak ki.

A vendégek chipes karórák használatával tudják az öltözőszekrényeket nyitni és zárni, s akadálymentesítették az épületet. A fürdő szabadtéri részét április végén nyitják meg, június elejétől a csúszdás élménymedencét is beüzemelik. A fejlesztéssel a lenti fürdő kínálata megfelelő alapot teremt egy jövőbeni szállodaberuházáshoz is – olvasható a napilapban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.