Háza udvarán próbálták meg kirabolni

A Borsod megyei Sajónémetiben egy ház udvarán próbált meg kirabolni egy álarcot viselő személy egy 83 éves férfit, akit bántalmazott is az elkövető – tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.

MNO
2011. 04. 14. 19:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek azt mondta: egy álarcot viselő, egyelőre ismeretlen személy fegyvernek látszó tárggyal pénzt követelt a 83 éves tulajdonostól. A rabló, hogy követelését nyomatékosítsa, bántalmazta az idős embert, aki a támadás következtében nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az idős férfinak a támadó elől sikerült a házába bemenekülnie, ezt követően a rabló elment. Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya fegyveresen elkövetett rablás kísérlete miatt nagy erőkkel indított nyomozást.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.