Megtalálták a fegyvert is

Engedély nélkül tartott fegyvert és lőszereket találtak a nyomozók egy férfinél Nyíregyházán – közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel.

MNO
2011. 04. 22. 9:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 38 éves férfinél bűnügyi információk alapján csütörtökön jövedéki terméket keresve tartottak házkutatást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Észak-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának munkatársai – mondta Fülöp Gergely, a rendőrség nyírségi szóvivője.

Az elrejtett, nagy mennyiségű, feltehetően csempészésből származó cigaretta mellett egy pisztolyt és ahhoz való lőszereket is találtak a házkutatást végzők. A büntetett előéletű, jelenleg is felfüggesztett büntetés hatálya alatt álló férfi ellen a rendőrség lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés, míg a vámhivatal jövedéki orgazdaság gyanújával indított eljárást.

A szóvivő a megtalált cigaretta mennyiségét nem közölte, azt viszont megjegyezte, hogy a férfit a lőfegyverrel és a lőszerrel való visszaélésért kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre ítélheti a bíróság.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.