Miskolci áradat indul Nyíregyháza felé

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain vasárnap, a Nyíregyháza-Diósgyőr labdarúgó-mérkőzés napján, mivel a rangadóra várhatóan sok vendégszurkoló indul útnak – tájékoztatta a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

MNO
2011. 04. 15. 5:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyedné Novodonszki Éva közölte: Nyíregyházán rendezik meg április 17-én délután a Nyíregyháza Spartacus SC – DVTK NB II. labdarúgó-mérkőzést. A vendégszurkolók közül sokan szervezetten, vonattal vagy bérelt buszokkal utaznak, de több százan vélhetően egyénileg, személygépkocsikkal fogják a mérkőzés helyszínét megközelíteni. A mérkőzés napján a rendőrség Miskolc, Tiszaújváros és Szerencs területén fokozott ellenőrzéseket hajt végre.

A miskolci Tiszai pályaudvarról fél 12-kor induló vonatszerelvényhez a MÁV különkocsikat csatol, amelyekre csak érvényes jeggyel lehet felszállni, ezeket ajánlott elővételben megvásárolni – mondta a szóvivő. Kitért arra, hogy a rendőrség megfelelő módon biztosítja a vonattal, illetve autóbuszokkal érkező DVTK-szurkolók kísérését. A rendőrség minden, a törvények által biztosított lehetőséget igénybe vesz majd a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében – hangsúlyozta a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.