Súlyos sérült a VIII. kerületben

Egy ember súlyos, kettő könnyebb sérülést szenvedett miután két autó összeütközött a VIII. kerületi Baross utcában csütörtök este – közölte Tamási Andrea, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-vel.

MNO
2011. 04. 14. 20:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletesének elmondása szerint az egyik sérültet a tűzoltóknak kellett kiszabadítani az autóból. A baleset a Baross utca és Szeszgyár utca kereszteződésénél történt.

Sagyibó Melinda elmondta: a helyszínelés idejére a rendőrök elterelik a forgalmat. Hozzátette: a rendőrségi lezárás érinti a Kálvária tér és az Orczy tér közötti szakaszt is, így vélhetően az erre közlekedő BKV járművek is módosított útvonalon járnak majd egy ideig.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.