Szúrásnyomok borították a csecsemő testét

Az elsődleges orvos szakértői vélemény alapján több szúrt sérülés okozta a halálát annak az életképes csecsemőnek, akit egy kunmadarasi ház szobájának kályhájában találtak. Az anyát őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását – közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.<br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/778904" target="_blank"><strong>• A kályhában találtak rá a halott csecsemőre</strong></a>

MNO
2011. 04. 21. 13:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség a mentők értesítésére vonult ki kedden a házhoz, ahol az egyik szoba kályhájában holtan találtak egy újszülöttet. Az édesanyát rossz állapota miatt azonnal kórházba szállították – idézte fel az esetet a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Pásztorné Kovács Ágnes főhadnagy tájékoztatása szerint a 28 éves asszony aznap a hajnali órákban, otthonában szülte meg gyermekét. Az elsődleges orvos szakértői vélemény alapján az élve született és életképes csecsemőn több szúrt sérülés volt, ezek okozták a halálát. Az asszonyt őrizetbe vette a rendőrség, és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.