Újabb település csatlakozott Győrhöz

Újabb település járóbeteg-ellátása kerülhet át Komárom-Esztergomtól Győr-Moson-Sopron megyéhez; most Ács befogadását hagyta jóvá pénteki, győri ülésén a közgyűlés.

MNO
2011. 04. 22. 14:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétezer lelkes város polgármestere által kezdeményezett, egyhangúlag elfogadott határozat szerint a közgyűlés egyetért azzal, hogy módosuljon, azaz a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházhoz kerüljön a város szakellátáshoz kapcsolódó területi ellátási kötelezettsége, ha az intézmény megkapja az ehhez tartozó teljesítményvolumen-korlátot.

Február 18-án hozott hasonló döntést a testület; akkor a bábolnai és a banai járóbeteg-ellátást vette át hasonló feltétellel a megyei kórház.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.