Ukrajnába szánták őket

Több ezer hamis márkajelzésű ruhát foglaltak le az elmúlt napokban Debrecenben és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzséron a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei, összesen 36 millió forint értékben – közölte a hivatal vám- és jövedéki szóvivője pénteken az MTI-vel.

MNO
2011. 04. 22. 8:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Suller György Attila tájékoztatása szerint Debrecenben egy országos hálózatot működtető áruházlánc üzletében tartott ellenőrzéskor került elő több mint 1500 darab, hamis márkajelzéssel ellátott póló, sapka, pulóver és nadrág.

Tuzséron a NAV munkatársai egy átmeneti megőrzési raktárban egy Törökországból érkezett és Ukrajnába tartó szállítmányt vizsgáltak meg. A ruházati termékeket tartalmazó szállítmányban a legális áruk között több mint 5 ezer, hamis márkajelzésű pólót és inget találtak a pénzügyőrök.

A nagy mennyiségű hamisított ruházati terméket mindkét helyszínen lefoglalták, a nyomozók áru hamis megjelölése miatt vizsgálódnak – tette hozzá a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.