A diplomaták is lerótták kegyeletüket Mádl Ferenc emléke előtt

A budapesti diplomáciai testület tagjai kedden délután rótták le kegyeletüket Mádl Ferenc volt köztársasági elnök emléke előtt.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/787507" target="_blank"><strong>• Még éjszaka is kígyózhat a gyászolók sora a Sándor-palota előtt</strong></a>

MNO
2011. 05. 31. 19:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Köztársasági Elnöki Hivatal közleményében azt írta: szinte valamennyi Budapestre akkreditált misszióvezető felkereste a Sándor-palota déli kapujánál kialakított emlékhelyet; a megemlékezésen valamennyi szomszédos ország nagykövete megjelent.

Az életének 81. évében elhunyt volt államfő halála után gyászlobogókat tűztek ki a Köztársasági Elnöki Hivatal és az Országház épületére. A Sándor-palota budavári sikló felőli bejárata előtt pedig katonai díszőrség mellett alakítottak ki helyet a Mádl Ferencre emlékezők számára, akik hétfőn éjszakába nyúlóan keresték fel a Köztársasági Elnöki Hivatalt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.